IMG-20171217-WA0100

Aitona, lloc escollit per la posada del pessebre d’enguany

El Nadal s’acosta i com és tradició en el nostre Gremi, per aquestes dates, “anem a  posar el pessebre”. Aquest any el lloc escollit ha estat la cova del beat Francesc Palau a Aitona.

El passat dissabte dia 16 de desembre, una nombrosa representació del Gremi de Pagesos de sant Llorenç i sant Isidre, encapçalada pel seu president i membres de la Junta directiva,  es va traslladar a aquesta vila lleidatana  per tal de dipositar el pessebre a la Cova del beat Francesc Palau Quer.

L’acte es va complementar amb la visita a llocs emblemàtics vinculats amb la figura del Pare Palau, durant la qual no va faltar la signatura en el llibre de visites de la Cova per part del president del Gremi. Després de la visita es va celebrar un dinar en restaurant de la vila en el que hi va haver una ambient festiu.

Finalment, l’acte es va cloure amb la celebració de l’eucaristia a la parròquia de sant Antolín,  presidida per Mn. Gallart Magarolas.

De retorn, l’Ajuntament d’Aitona  va obsequiar a tots amb el llibre “Visc I VIURE per l’Església”.

No ens agradaria acabar aquest escrit sense agrair la càlida acollida per part de la comunitat religiosa de les Carmelites Missioneres Teresianes.