Celebració de santa Maria Magdalena

El passat dissabte dia 21 va tenir lloc a l’església de sant Llorenç del Gremi de Pagesos  l’ofici religiós en honor a la nostra patrona santa Magdalena. L’acte va ser concelebrat per Mn. Francesc Gallart i Mn. Xavier Reñé i  va ser acompanyat pel cants litúrgics interpretats per la Coral L’Ancora.

La celebració  va servir per donar la benvinguda  a Mn. Reñé,  nou consiliari  del Gremi; així com també  d’homenatge a Mn. Gallart a qui se li va fer lliurament d’una placa commemorativa per fer present el nostre agraïment, per la seva tasca de col·laboració i dedicació vers la nostra Entitat.

D’igual manera, també es van presentar les repliques de les tres peanyes litúrgiques, que substitueixen a les originals creades per Josep Maria Jujol, les quals passaran a l’Espai que el Gremi té dedicat a l’insigne arquitecte i artista modernista.

Amb la benedicció i repartiment d’avellanes al assistents, es va donar per acabat l’acte litúrgic i tot seguit, amb molt bon ambient, va tenir lloc a la plaça de la Pagesia  el tradicional sopar.