historia-art-jujol

La 25a edició dels Guardons “El Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç”, el 21 de novembre

El proper dimarts 21 de novembre a les 8 del vespre, tindrà lloc el lliurament dels premis “El Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç” que, com ja és tradició, cada any atorga el Gremi de Pagesos. Enguany però amb una novetat pel que fa a l’espai, ja que la cerimònia d’entrega es realitzarà al Saló de Plens del Palau de la Diputació de Tarragona.

Els guardons que ja arriben a la seva 25ª edició reconeixeran la tasca de diferents personalitats de la ciutat de Tarragona i rodalies. El Rec Major enguany serà atorgat a la Cooperativa Vinícola de Sarral, a l’Il·lustre Col·legi Oficial de Veterinaris de Tarragona i al Sr. Pere Peñalver; i la Medalla de Sant Llorenç serà entregada al Sr. Josep Poblet i Tous, als Armats de la Confraria de la Puríssima Sang de Constantí i al Sr. Joan Salas Jordà

L’acte es conclourà amb la interpretació de dues peces musicals a càrrec de la Coral Gregal i d’una degustació de vins i caves de la Cooperativa Vinícola de Sarral i de l’oli de la nova temporada de la DOP Siurana.

Vegeu invitació aquí.