Actes de celebració de la festivitat de Santa Magdalena

El proper divendres dia 22 s’escau la festivitat de Santa Magdalena, copatrona del Gremi de Pagesos. Coincidint amb aquest esdeveniment, la nostra entitat vol celebrar els actes centrals de la commemoració dels 700 anys de l’existència documentada del Gremi. Per aquest motiu, s’han programat un seguit actes per donar rellevància a aquesta efemèrides.

Així, el dijous 21 tindrà lloc la recreació del lliurament de la placa de la Creu de Sant Jordi al Gremi, que anirà a càrrec de l’exPresident de la Generalitat de Catalunya, el M.Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla. Aquest és un acte que té per voluntat compartir amb tots els agremiats aquesta distinció, donat que en el moment del seu lliurament les restriccions per COVID no van permetre la assistència de més persones.

El divendres 22 està programada la representació del Ball parlat de Santa Magdalena, que anirà a càrrec d’alumnes del CFGS de Tècniques d’actuació de l’INS Antoni de Martí i Franquès.

El dissabte 23  tindrà lloc la celebració  del solemne ofici religiós presidit per l’Execm. i Rvdm. Sr. Arquebisbe de Tarragona,  Dr. Joan Planellas i Barnosell, i concelebrat pel consiliari del Gremi, Mn. Xavier Reñé Balcells i on s’honorarà  la relíquia del Braç de Santa Tecla.

Ja per finalitzar, es farà un sopar  de germanor a la plaça de la Pagesia.

Es pot consultar el programa dels actes a l’apartat Agenda de la web del Gremi

 

Targetó dia 21: Acte Creu de Sant Jordi

Targetó dia 22: Ball parlat de Santa Magdalena

Targetó dia 23: Ofici religiós

PDF Embedder requires a url attribute