Diumenge se celebren els Tres Tombs

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona ha organitzat pel pròxim diumenge 11 de març la tradicional festa dels Tres Tombs, que sortirà del pàrquing de la Tabacalera a les 11.30 h i recorrerà els carrers Francesc Bastos, Ramón y Cajal i arribarà a la Rambla Nova on faran els tres tombs.

Cavalls, carruatges i carros de diferents tipus, com el carro de pagès o el carro de llenya, animaran aquesta festa “molt arrelada a la tradició catalana i de Tarragona”, així ho ha afirmat la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, que també ha felicitat als organitzadors per aquesta iniciativa que es va recuperar als anys 80 i que requereix molt d’esforç i coordinació.

El vocal de la Comissió dels Tres Tombs, Jordi Batet, ha explicat que enguany hi participaran entre 150 i 200 cavalls i entre 170 i 200 carros i carruatges, “calculem que a Tarragona vénen a veure els Tres Tombs unes 10.000 persones”.

El cartell dels Tres Tombs és obra de l’artista i vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas.