Divendres de Dolors

Ahir dia 12 d’abril a l’església de Sant Llorenç va tenir lloc el tradicional Viacrucis, presidit pel Sant Crist de la Secció de la Pietat i oficiat per Mn. Xavier Reñé, consiliari del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. L’acte va ser acompanyat pels cants de la Cora Àncora i seguit amb devoció pels assistents.

Tot seguit va començar la processó, que sortint de l’església va recórrer els carrers de la Part Alta de la ciutat. La comitiva va anar encapçalada pels Armats de la Confraria de la Sang de Constantí i acompanyada per agremiats, fidels i autoritats civils i eclesiàstiques, la Coral Àncora i la Banda musical del Gremi. De la processó cal destacar, que va anar presidida pel Sant Crist de la Secció de la Pietat amb el Misteris de la Mare de Déu de la Pietat i el Sant Sepulcre amb els seus Armats i les corresponents bandes de timbals.

La Bandera del Gremi va ser portada pel Sr. Josep M. Claver, President del Club Natació Tàrraco, i com a cordonistes, els Vicepresidents Srs. Toni Pérez-Portabella i Lluís Garcia. La banderera de la Secció de Senyores de la Pietat va ser la Sra. Rosita Bigorra i com a cordonistes, Alfonsi Navarro i Montserrat Leandro.

Foto 1

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Foto 8

Foto 9