Festivitat de Sant Isidre, patró de la pagesia

El passat diumenge 21, el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre ha celebrat la festivitat del seu copatró Sant Isidre, que havia sigut  el 15 de maig, amb el tradicional ofici religiós que ha anat a càrrec de Mn. Francesc Gallart Magarolas.

Enguany la festa ha tingut una especial significació, ja que a més de lloar al patró de la pagesia, s’ha homenejat al qui fou president, Lluís Amenós Casany a qui se li ha fet lliurament de d’insígnia d’or del Gremi en reconeixement de la seva tasca al capdavant de l’entitat.

També s’ha tingut un entranyable record a Mn. Isidre Torremadé, fidel col·laborador del nostre Gremi en els últims anys, el qual malauradament ha traspassat recentment.

No hi ha faltat el concurs de paneres de fruites i verdures, així com també la benedicció de les bossetes de cireres que han estat repartides entre els assistents.

Amb el vermut a la sortida de l’església s’ha clos l’acte al temple de Sant Llorenç, i tot seguit la festa s’ha traslladat a l’hotel “Ciutat de Tarragona” on una seixantena de persones han  gaudit d’un dinar de germanor, en el que no hi ha faltat la tradicional rifa d’objectes diversos per recaptar fons destinats a finançar  les obres de l’església.