II Jornada Jvjoliana

El proper 12 de maig es celebrarà la II Jornada Jvjoliana a la seu del Col·legi d’Arquitectes (Carrer Sant Llorenç 20-22), organitzada pel Gremi de Pagesos  de Sant Llorenç i Sant Isidre i la COAC de la demarcació de Tarragona.

En el marc de l’acte, l’arquitecte i professor de la UPC Joan Mercadé realitzà una conferència en la que amb els seus “quaderns de viatge” ens relacionarà Jvjol i Le Corbusier. Després, mitjançant una taula rodona, ens endinsarem a la història de “l’església primera de Vistabella” amb els arquitectes Roger Miralles i Guillem Carabí i l’especialista amb patrimoni arquitectònic Concepció Peig. En finalitzar l’acte es podrà visitar tot el patrimoni jvjolià que té el Gremi de Pagesos, tant a l’església de Sant Llorenç com a l’Espai Jvjol.

El mateix dia a les 16,15 h està previst realitzar una ruta per conèixer el patrimoni modernista de la Ciutat de Tarragona, guiada pel vocal de patrimoni del Gremi de Pagesos, Josep Maria Buqueras.

També està programada, pel divendres dia 11 a les 19 h, la projecció del documental “JVJOL-GAUDÍ. Dos genis de   l’arquitectura”, dirigit i produït per Lluís Campo Vidal, que tindrà lloc a l’Antiga Audiència.  

Podeu consultar aquí el programa de la jornada.