La nostra Setmana Santa

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre va celebrar al temple de Sant Llorenç els actes centrals de la Setmana Santa amb devoció i solemnitat.

El dijous dia 18 va tenir lloc l’ofici religiós en que es va celebrar l’Eucaristia de la Cena del Senyor, que va se oficiat pel consiliari del Gremi Mn. Xavier Reñé. Finalitzat l’acte, es va fer el trasllat del Santíssim al Monument, on va ser objecte de l’acatament per part dels armats del Gremi i va quedar obert a les pregaries dels fidels que el van visitar.

El divendres dia 19 es va realitzar la tradicional sortida a buscar farigola, que els participants van recollir a les afores de la ciutat i la van dipositar a l’església. A les 11 h. Mn. Reñé va oficiar la funció litúrgica, va beneir la farigola que posteriorment va ser repartida entre els assistents a l’acte.

Per la tarda, la nostra entitat va participar a la processó del Sant Enterrament que va recórrer els carrers de Tarragona. A la mateixa i van sortir els Misteris del Sant Sepulcre i la Mare de Déu de la Pietat, que van ser acompanyats per agremiats i fidels simpatitzants.    

Foto 1 Dijous Sant

Foto 2 Marxa de la Farigola

Foto 3 Processó Sant Enterrament