Lliurament dels guardons del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre

El lliurament dels guardons “Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç” va tenir lloc el dijous 29 de novembre al magnífic Saló de Plens del Palau de la Diputació de Tarragona, comptant  amb una nombrosa assistència de públic.

Aquests premis, que ja arriben a la 26ena edició, els atorga el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre amb la voluntat de rendir homenatge tant a persones i entitats que són rellevants en el sector agrari com a aquelles que han tingut una especial col·laboració amb el Gremi.  

El lliurament dels premis va estar presidit pel president de la Diputació Provincial de Tarragona, el Sr. Josep Poblet, pel director Territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya al Camp de Tarragona, el Sr. Àngel Xifré, pel conseller de Territori i Patrimoni Municipal de l’Ajuntament de Tarragona, el Sr. Josep Maria Milà, a més de pel president del Gremi de Pagesos, el Sr. Raúl Font-Quer i pel Secretari de l’entitat, el Sr. Carles Samper.

 

Els guardonats van ser:

“REC MAJOR”

  • Sr. Antoni Pont Amenós (Borges)
  • Sr Jordi Ciuraneta Riu (Priordei)
  • Sr. Francisco José Vargas García
  • Bodega Vins de Mas Sersal (Falset)

“MEDALLA SANT LLORENÇ”

  • Sra. Teresa Valls Miró
  • Fundació Privada Mútua Catalana

 

Tot seguit, la Coral Gregal va interpretar dues peces del seu repertori.

L’acte va finalitzar al pati del Palau amb la degustació dels vins de la Bodega Mas Sersal, el tast de l’oli nou de la DOP Siurana i el del Priordei, a més a més de fruits secs oferts per l’empresa Borges.