Lluís Amenós Casany rep la primera insígnia d’or del Gremi

A la cloenda de la celebració religiosa de la festa de Sant Isidre,  el passat diumenge 20 de maig, va tenir lloc l’emotiu acte de lliurament de la primera insígnia d’or del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, que en reunió mensual de Junta Directiva celebrada el dia 11 d’abril de 2018, es va acordar per unanimitat concedir al Senyor Lluís Amenós Casany.

Cal dir que en Lluís ha format part del nostre Gremi tota la seva vida. Ha estat portant de La Pietat tant a coll com amb rodes, ha estat vocal, tresorer, president… i ha fet tantes i tantes coses que no acabaríem mai d’anomenar.

Però potser una de les seves fites més importants va estar aconseguir la restauració del presbiteri i del retaule de Santa Magdalena, sempre d’acord amb els arquitectes i restauradors.

El Sr. Amenós ha estat un dels impulsors de la recuperació del concurs de les paneres, dels tres tombs, dels opuscles i del tornar a portar a espatlles els Misteris.

Persona infatigable, treballadora, emprenedora que sempre ha comptat amb l’ajuda de la seva família, però especialment,  d’una persona immensament col·laboradora que fou la seva dona, la Carme.

En Lluís ha estat i estarà sempre vinculat amb el nostre Gremi i no podem deixar d’agrair-li tot el que ha fet. Per aquestes raons i moltes més creiem que és mereixedor d’aquesta insígnia d’or  que li va ser  lliurada pel expresident de la  entitat Joan Olivé Martí.