Missa de Sant Llàtzer en sufragi pels agremiats traspassats i XXXIIIè Concert Sacre de Setmana Santa de la Coral Àncora

El passat diumenge dia 7, a l’església de Sant Llorenç, va tenir lloc la celebració de la Missa de Sant Llàtzer. Aquest acte, que anualment organitza el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, es fa en sufragi pels agremiats i agremiades traspassats i traspassades el darrer any.

La cerimònia va ser oficiada pel Consiliari del Gremi Mn. Xavier Reñé i hi van assistir nombrosos fidels. La missa va comptar amb l’acompanyament musical de la Coral Àncora.

En la seva homilia, Mn. Reñé va fer referència a la mort i resurrecció de Jesús, objecte de culte aquestes properes dates en la celebració de la Setmana Santa.

Acabada la cerimònia religiosa es va procedir a la veneració de la relíquia de Sant Llàtzer que custodia el Gremi de Pagesos.

Tot seguit va tenir lloc el concert Sacre que va anar a càrrec de la Coral Àncora, degana de les corals tarragonines. El concert va constar de la lectura de la Passió de Nostre Senyor Jesucrist segons Sant Mateu, amb la intercalació de cants sacres per part la Coral, dirigida per Sílvia Virgili.

Amb aquest acte es dona el tret de sortida de les celebracions de Setmana Santa, que tindrà continuïtat el proper divendres dia 12 amb la processó del Divendres de Dolors.