Mor Mn. Isidre Torremadé

Nascut a Maldà el 19 de juny de 1935 va ser ordenat prevere el 26 d’octubre de 1958 a la capella del Seminari Pontifici de Tarragona. L’any 1959 iniciava el seu ministeri com a vicari de la Parròquia de Sant Francesc d’Assís de Tarragona. Anys més tard, el 1964, era nomenat rector d’Ulldemolins i encarregat de la Parròquia de Sant Vicenç d’Albarca. A finals dels anys seixanta i principis dels setanta va ser rector de les parròquies de Barberà de la Conca, Pira, Cervià de les Garrigues i La Pobla de Cérvoles. Destinat a Calafell va ser rector de la Parròquia de la Santa Creu, de 1989 a 2003, i de Sant Pere, de 1992 fins el mateix any 2003. Entre els anys 1989 i 1992 també havia estat rector de la parròquia de Santa Maria de Santa Oliva. El seu darrer càrrec com a rector va ser la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, de 2003 a 2010.

A més, va ser membre del Consell presbiteral i membre de la Delegació diocesana de Laics, el que actualment es coneix com Apostolat seglar. Actualment era capellà de la comunitat de germanes Carmelites Descalces de Tarragona.

La seva relació amb el Gremi de Pagesos fou molt estreta, durant els últims anys, va col·laborar en diverses activitats del gremi com: la Setmana Santa, els Tres Tombs, les festes patronals, etc. És per això que diferents membres de la junta del Gremi van assistir el passat dimecres a la la Catedral de Tarragona a les seves exèquies, presidides pel Sr. Arquebisbe. 

Reposi en la pau de Crist.