Nomenament de Mn. Xavier Reñé Balcells, nou consiliari del Gremi

El passat 30 de maig, el Sr. Arquebisbe va signar el  nomenament de Mn. Xavier Reñé Balcells, com a consiliari del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona.

Algunes dades remarcables del nou consiliari del Gremi de Sant Llorenç i Sant Isidre són que és fill de pares de tradició pagesa de l’Arxiprestat Urgell- Garrigues de la Diòcesi de Tarragona, va ser Director del Col·legi Sant Pau Apòstol, va ser rector de la parròquia de Sant Francesc, entre d’altres i actualment està adscrit com a col·laborador a la Parròquia de Sant Pau de Tarragona.

Aquesta és una notícia que ens omple de joia, alhora satisfà les nostres demandes davant l’arquebisbat per tal de resoldre la conjuntura en que es trobava el nostre Gremi.

Tota la nostra comunitat es felicita, i vol transmetre a Mn. Reñé la nostra més cordial benvinguda tot esperant poder-ho fer personalment.

A la foto podem veure a Mn. Reñé acompanyat del Dr. Jaume Pujol, Arquebisbe de Tarragona i de Mn. Joaquim Fortuny, Vicari General.