Presentació de la Festa dels Tres Tombs 2019

La presentació dels Tres Tombs 2019 ha tingut lloc aquest matí a l’Ajuntament de Tarragona amb la celebració d’una roda de premsa. Prèviament, la Tinenta d’alcalde de Relacions Ciutadanes i Universitats, Sra. Elvira Ferrando i el president del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Sr. Raül Font-Quer han signat el conveni de col·laboració pel qual el consistori municipal atorga una subvenció econòmica per costejar les despeses de l’organització de l’esdeveniment.

En la roda de premsa, que ha anat a càrrec de La Sra. Elvira Ferrando, el Sr. Raül Font-Quer, el Sr. Jordi Batet, vocal del Gremi i el Sr. Jordi Rovira, destacat col·laborador i participant de la Festa dels Tres Tombs, s’ha informat dels detalls de la desfilada.

També s’ha presentat el cartell de la Festa, obra del pintor i sots-president del Gremi Pere Joan Salas. Enguany la concentració de cavalls i carruatges tindrà lloc al carrer  Vidal i Barraquer, tram entre l’avinguda Ramon i Cajal i carrer Manuel de Falla, i el tradicional esmorzar es farà davant de l’edifici de l’antiga Tabacalera, al mateix carrer de Vidal I Barraquer. La desfilada començarà a les 11 h del proper diumenge dia 17, i sortirà en direcció a la Rambla Nova on es donaran els Tres Tombs i on es procedirà a la benedicció dels  cavalls participants.

A més d’altres novetats de la present edició i de destacar el valor que la festa aporta a la ciutat, l’acte d’avui també ha servit per agrair l’esforç de totes les persones i entitats que hi col·laboren, amb una menció destacada per l’empresa Repsol.

Tags: