Reunió amb l’alcalde i la primera tinenta d’alcalde i Consellera de Participació, Serveis Socials i Benestar Animal

Ahir dimecres 8 de gener, una representació de la junta directiva del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, encapçalada pel president de l’entitat Raül Font-Quer, va ser rebuda a l’Ajuntament de la ciutat per l’alcalde Pau Ricomà i la primera tinenta d’alcalde i Consellera de Participació, Serveis Socials i Benestar Animal, Carla Aguilar.

En aquesta trobada, el Gremi de Pagesos va informar als assistents de la constitució d’una comissió encarregada d’organitzar els actes del 7è Centenari de l’existència documentada del Gremi, i va oferir a l’alcalde la vicepresidència d’honor, que va ser acceptada pel Sr. Ricomà.

D’igual manera, els representants del Gremi van tenir ocasió d’informar als membres del consistori de la propera celebració de la Festa dels Tres Tombs, que enguany tindrà lloc el proper diumenge 15 de març. Respecte a aquest punt, es va detallar l’organització de l’esdeveniment, a més d’escoltar i assumir les consideracions que la Sra. Aguilar va fer en relació a l’acte, tenint present la responsabilitat de la seva Conselleria.