Autor: Pere Ferre

Una innovadora presentació de l’opuscle

Hi  havia expectació per veure la presentació de l’opuscle del Gremi de Pagesos, i no només  hi contribuïen els prop de cinquanta participants que esperaven l’hora de començar la seva intervenció en el Ball parlat de Santa Maria Magdalena, patrona del Gremi, sinó que també les més de dues-centes persones que omplien a vessar el temple de Sant Llorenç, per assistir a l’acte programat per les 8 del vespre.

El president del Gremi de Pagesos, Raül Font-Quer, va iniciar l’acte dirigint unes paraules de benvinguda a tots assistents, que va complementar amb un breu recorregut del contingut del llibret que es presentava. (Podeu consultar-lo aquí).

Tot seguit, es van lliurar les banderes del Sant Sepulcre i de La Pietat als banderers d’enguany, que són: el Sr. Francesc Roig Queralt com a abanderat del Sant Sepulcre i la Sra. Divina Herrero com abanderada de La Pietat. També es van lliurar les distincions de La Pietat a la Sra. Marina García Olivé, el Sr. Daniel Franco Morales, el Sr. Manolo Plano Gómez (DEP), el Sr. Jaume Puigbarraca Soriano i el Sr. Xavier del Pino; i la distinció del Sant Sepulcre al Sr. Daniel Vela Gran (DEP).

A continuació, la llum de les atxes va il·luminar el temple i els integrants de l’Estudi de Música de Tarragona, sota la direcció musical de Teresa Valls i David Jiménez i amb el guió i direcció de Marc Chornet, van iniciar la representació, la qual fou seguida amb gran interès pels assistents.

Una vegada finalitzada l’actuació, els espectadors van manifestar la seva satisfacció tant per l’espectacle que es va veure com per aquest innovador format de presentació de l’opuscle.