Visita de la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació

Aquest matí, la Consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya Teresa Jordà i Roura, acompanyada pel Delegat del Govern de la Generalitat Sr. Oscar Peris, pel Director territorial dels SSTT del Departament Sr. Àngel Xifré i altres personalitats, han realitzat una visita protocol·lària a la seu del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre. La comitiva ha estat rebuda pel President del Gremi  Raül Font-Quer i membres de la Junta.

Durant la visita, que s’ha desenvolupat amb un ambient molt cordial, la Hble. Sra. ha pogut escoltar un breu resum de la llarga història del Gremi, que es prepara per celebrar el 7è centenari de la seva existència documentada. Al mateix temps, ha pogut contemplar el nombrós patrimoni artístic amb que compta l’entitat i del qual el Gremi se’n sent orgullós.

La Consellera s’ha mostrat gratament sorpresa per tota la informació rebuda al llarg de la visita i així ho ha fet constar en la seva dedicatòria al llibre d’Honor de l’entitat.

Per llegir la notícia al Diari més 19/02/1219, cliqueu aquí