Visita de l’Arquebisbe metropolità de Tarragona i primat

Ahir dimarts 26 Mons. Joan Planellas i Barnosell, Arquebisbe metropolità de Tarragona i primat, va efectuar una visita protocol·lària a la seu del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, on va ser rebut pel President del Gremi  Raül Font-Quer i membres de la Junta.

Durant la visita, que es va desenvolupar amb un ambient molt cordial, Mons. Planellas va  poder escoltar un breu resum de la llarga història del Gremi, així com, contemplar el nombrós patrimoni artístic amb que compta l’entitat i del qual el Gremi se’n sent orgullós.

Tot seguit, l’Arquebisbe va signar el llibre d’Honor de l’entitat i va mantenir un distés diàleg amb els assistents, on va fer referència a les seves vivències d’infància relacionades amb el món de la pagesia. També va il·lustrar als presents dels actes de la processó i Dansa de la Mort de Verges, poble en el que va viure la seva infantesa.

D’igual manera, el President de l’entitat li va donar a conèixer les nombroses activitats que organitza i celebra el Gremi, entre elles, la celebració del 7è centenari de la seva existència documentada, celebracions de les quals Mons. Planellas va acceptar la presidència d’honor que se li va oferir. El Gremi de Pagesos va agrair la seva visita i la seva bona predisposició a la participació als futurs actes de l’entitat.