XXVII edició dels guardons “Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç”

El passat divendres 15 de novembre va tenir lloc al magnífic Saló de Plens del Palau de la Diputació de Tarragona el lliurament dels guardons “Rec Major” i “Medalla de Sant Llorenç”. Aquests premis, que ja arriben a la 27ena edició, els atorga el Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre amb la voluntat de homenatjar a persones i entitats que són rellevants en el sector agrari i a aquelles que han tingut una especial col·laboració amb el Gremi.

El lliurament dels premis va estar presidit pel vicepresident de la Diputació Provincial de Tarragona, el Sr. Joaquim Nin, pel Tinent d’Alcalde d’Hisenda de l’Ajuntament de Tarragona Sr. Jordi Fortuny, pel  Subdirector General de Transferència i Innovació Agroalimentària del DARP Sr. Jaume Sió, a més de pel president del Gremi de Pagesos, el Sr. Raúl Font-Quer i pel Secretari de l’entitat, el Sr. Carles Samper. 

Enguany els guardonats van ser:

“REC MAJOR”

  • Sr. Jaume Alsina Calvet (Bon Àrea))
  • Sra. Merche Dalmau Cortés (Clos Galena)
  • Sr. Xavier Martínez Serra (Fruselva)

 “MEDALLA SANT LLORENÇ”

  • Sra. Tecla Amigó Iglesias (Floristeria Romeu)
  • Sr. Joan Tous Gomà-Camps (President del COAC)
  • Sr. Josep Maria Goya García – Mobilitat Ajuntament de Tarragona

Tot seguit, la Coral Gregal va interpretar dues peces del seu repertori.

L’acte que va comptar amb nombrosos assistents, es va cloure al pati del Palau amb la degustació dels vins de la Bodega Clos Galena, el tast de l’oli nou de la DOP Siurana i productes  oferts per l’empresa Bon Àrea.