Preparant el Nadal a Guissona

El passat dia 15 de desembre una representació del Gremi de Pagesos de sant Llorenç i sant Isidre va fer la tradicional excursió d’anar a posar el Pessebre a la Vila de Guissona. Aquest any el lloc escollit va ser la Capella de la Mare de Déu del Claustre de l’església parroquial de Santa María d’aquesta localitat.

 La comitiva va comptar amb un il·lustre acompanyant, el Dr. Jaume Pujol Arquebisbe de Tarragona, fill d’aquesta Vila  segarrenca.

La jornada va començar amb la visita a les instal·lacions de la Cooperativa  Agropecuària de Guissona i al Museu arqueològic.

Acompanyats pel Sr. Jordi Pujol, el grup va recorre els carrers de la població on s’estaven realitzant tot un seguit d’actes relacionats amb La Marató de TV3.

El dinar va tenir lloc al restaurant del BonArea Pich & Putt, on també van comptar amb la presència del fundador de la Corporació  Alimentària Guissona, S.A, el Sr. Jaume Alsina ,que amb una conversa distesa, va anar explicant algunes característiques de l’empresa.

La visita va finalitzar a l’església parroquial de Santa María, amb la celebració de la missa i la posada del Pessebre.

Volem agrair la cordialitat i la càlida acollida dispensada pels guissonencs que ens van acompanyar durant tota la jornada.